perjantai 14. marraskuuta 2014

14.11.2014 Oravia, närhiä, kuuraa...

Oravia, närhiä, pikkulintuja, kuuraa ja elinikäästä opiskelua

Palijo on ehtiny tapahtua siitä lähtien ku nua kissanpenikat meille tuli hoitohon. Molemmat sai aiva ihanan korin, johona niitä varmasti rakastetaha koko syrämmiensä pohojasta. Sinne Villa Bertallekkaa ei tullu kotua lähärettyä, ku minen halunnu niitä penikoota sinne vierä. Nolis kumminki karonnu johonki piänehen kolohon sielä. Vasta lokakuun ekalla viikolla pääsin pitkästä aikaa sinne. Kylloli ihanaa nähärä linnut ja laittaa niille ruakaa. Meinasin iha lentää selijuun, ku yhtäkkiä linnunlauralle ikkunan taa ilimestyy ihan piäni oravanpoikanen. Valitettavasti en oo sitä sen jäläkihi nähäny. Toivos on silti viälä hyvä elää, kun rakenteeren välistä kuuluu sellaasta rapinaa, notta se kurre taitaa sielä liikuskella. Tierän ainakin kaks rakoa taloon ulukoseinäs, josta soon menny sinne rakenteeren sisähän.


Mä olen niin pienoinen, pienoinen aivan...<3

Valokuvaamista, kirijoottamista, vanahaa kaunoa...

Moon tähän mennes ehtiny käyrä elokuun lopusta lähtien nelijällä eri kurssilla kansalaasopistos. Ensi molin Vanhaa kaunoa opettelemas, johona kirijootettihi kirijaamia hiusterällä. Syyskuus alootin ihan valokuvaamisen alakeiskurssilla ja heti perähän jatkokurssin. Nymmoon muotokuvauskurssilla. Tää muuten on iha ensimmäänen kerta ku moon kansalaasopiston kurssiilla.  Mullon joku kummalline luavuurenaikakausi menos mun elämänkerrassani. Kaikemmoonen luavuus kiinnostaas, mutta monehe paikkaha ei yksinkertaasesti voi revetä. Pakko valikoora. Himmelivärkkiäki moon hommannu ja kirjanki sitä varte.
Marraskuu alakoo ihanalla kuuraasella aamulla.


Ihanko oikee meinaat ottaa sen kuvan?!!!
Copyright on mulla tähänki

Samoon tähänki

Tunnustuksia, näyttelyytä, tutkielmia...

Meirän firma sai lokakuus tunnustuksen, sertifikaatin siitä, ku se pääsi Suamen vahavimpien yrityksien joukkohon. Sen kunniaksi uusiin firman nettisivukki ja tein sille fb-sivut myäs. Täs on miähen yhteystiarot käyntikortin kera, johona moon hyäryntäny mun ottamaa valokuvaa viimme toukokuulta.

Meirän valokuvauskurssilton pyyretty kuvia valokuvanäyttelyhyn, joka julukistetahan 1.12.2014 uures Seinäjoen Apila-kirijastos. Se näyttely on osa isompaa kokonaasuutta, HALOO Seinäjoki tapahtumaa.. Seinäjoen ammattikorkiakoulun toisen vuaren tapahtumatuatannon opiskelijat tuattavat tapahtuman Seinäjoen tulevaisuuresta. Siihe liittyen noon mm. haastatellu kunnan päättäjiä ja kuntalaasia. Moon ollu näyttelykuvieni vuaksi myäs haastateltavana, kuntalaasena, ku yks mun lempipaikooston justihi tua ihana Apila-kirijasto.  Se lempipaikkani Seinäjoella oli just sen valokuvanäyttelyn aiheena. Moon ylypiä sukujuuristani, seinäjokisuuresta ja etelä-pohojalaasuuresta. Mullei oo mitää pahaa sanottavaa Seinäjoesta, päinvastoon. Vaikka talous ei parahalla maharollisella tolalla oo, niin moon sitä miältä, notta iliman isoja, jopa uhkarohkeeta ratkaisuja, Seinäjoki ei olisi yks Suamen suurimmista kasvukunnista ja muuttovoittoosista kunnista. Siihe ei päästä jämähtämällä johonki toiselle vuasikymmenelle. On mentävä etiäppäin, uuristuttava ja pysyttävä ajan hermolla koko aijjan. Sen tapahtuman löytää mm. feisbuukista nimellä HALOO Seinäjoki.


Yksi kolomesta panoraamasta, jois on yhtehensä 208 joutsenta

HIrvijärvi Jalasjärvellä

Seinäjoen uus Apila-kirijasto. Jonset oo viälä käyny, niin käy ihimees!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti